Presentació de Va de pares, el blog col·lectiu sobre paternitat

Va de pares - Blog col·lectiu sobre paternitat i més

Des de fa molts anys, els blogs han format part del nostre dia a dia. Com a forma de comunicació i expressió personal ens ajuden a compartir les nostres aficions, les nostres reflexions, descobriments o recomanacions.

També formen part de la nostra vessant professional; ja sigui des d’un punt de vista acadèmic, periodístic o creatiu, els blogs ens han obert moltes possibilitats i posat en contacte amb moltes persones desconegudes amb qui compartim projectes i col·laborem des de diferents llocs del món.
I si parlem d’experiències personals, la vivència de ser pare és única i irrepetible que marca un abans i un després en la vida i en el dia a dia de cadascun de nosaltres (i famílies). Així que no imaginem cap altra manera de compartir aquestes vivències que no sigui a través d’un blog i que hem volgut fer de forma col·lectiva.

Durant l’embaràs, hem llegit molts altres blogs, majoritàriament de mares o futures mares, que expliquen i comparteixen les seves experiències. I com que al final aquest és un procés compartit, volíem difondre el nostre punt de vista, com a pares, a través d’aquest blog.

Tenim quatre perfil diferents però el nostre dia a dia té un denominador comú, ser pares. Ens portarà a escriure i reflexionar sobre l’educació dels nostres fills i filles, els moments quotidians que ens fan somriure i els que ens treuen de polleguera, les situacions més inversemblants viscudes i tot allò que se’ns creua pel camí d’aquesta aventura.

Estarem encantats de rebre els vostres comentaris, preguntes i crítiques. Volem compartir aquest espai amb tots vosaltres: pares, mares, avis i àvies, fills i filles, amics i amigues.

Us recomanem que ens seguiu a twitter i a facebook i que us subscriviu al blog per rebre les novetats directament al vostre correu electrònic (amb el formulari que hi ha a la barra lateral de cada article).

 

Foto de Reddy Aprianto

7 Comments

 1. OOH! Quina gran sorpresa! M’encanta! Felicitats als 4 (especialment als 3 que conec). Quines ganes de llegir-vos!!
  Apa papis, endavant i un petó d’una mami d’una i que aviat serà de dos.

  Reply
 2. M’encanta! La visió dels pares, estic una mica tipa de què només escriguin mares.

  Reply
 3. Molt bé!!!Crec que era realment una necessitat que els pares comparteixin experiències i puguin ajudar a altres pares i families…Felicitats!! Molt bona idea!!

  Reply
 4. Això promet… Existeix oficialment la figura de troll del sector crític? ;) Som-hi!

  Reply
 5. Que la divinitat superior imperant en aquest moment ens agafi confessats ;)

  Reply
 6. I tant que promet: jo també trollejaré, també sóc pare i hi tinc dret. A veure si entre tots fem una mica d’autojuda amb una mica de sentit

  Reply
 7. Excel·lent idea, felicitats i gràcies. Compartir experiències i reflexions ens anirà bé a tots, també aquells que ja hi portem un temps en la condició i encara no sabem com hem arribat fins aquí ;-)

  Reply

Deixa un comentari

%d bloggers like this: