Els superpoders d’un pare recent estrenat

vadepares_heroes
El pare recent estrenat, després de 8 dies a l’hospital, el primer que fa en arribar a casa és posar-se els calçotets per sobre els pantalons, la capa vermella i l’antifaç. Ja ha agafat pràctica en moure el nen amb cautela, assegurar-li el cap, vigilar l’esquena, posar-lo de costat, fer el rotet… i a mesura que ha anat guanyant confiança, ja domina el pes i la mida del nen, ja és capaç de fer tirabuixons, voltes de 720 amb grip, backflips i tot amb un sol braç!!
A casa no serà menys, i hi ha tantes coses a fer que mentre el nen penja d’un braç, amb l’altre s’agafen uns bolquers, es posa aigua al cotó per rentar-lo, es renten els plats, s’endreça la roba, es llença la brossa… és un no parar d’activitats que el pare amb superpoders i ple d’energia vol resoldre tot seguit. La mare encara convalescent, s’ho mira entre sorpresa i preocupada, i es deixa ajudar.
Però sembla que els superpoders no eren tals, primer cau l’antifaç, després la capa i finalment els calçotets. El còmic que hi havia obert sobre la taula es tanca i el pare torna a ser ell mateix. Ara té tendinitis al braç esquerra, uns ulls inflats de dormir poc i les reserves d’energia fa hores que piten per estar sota el límit vermell.
Serà millor prendre-s’ho amb calma, escoltar Cat Stevens i anar poc a poc. La marató tot just acaba de començar.

Vosaltres també teniu superpoders?

Foto de N. Feans

3 Comments

 1. És que t’has oblidat l’arma superpoderosa més important!!!

  A més de la capa i els calçotets, t’has de posar el mocador o la motxilla!
  El nano va còmode, el nano s’adorm, el pare no l’aguanta en braços, el pare no el desmanega perquè el duu malament… un luxe. A partir de les 2h o els 5kg la cosa es complica a la zona de les lumbars. Però llavors ja hauràs desenvolupat altres superpoders.

  :)

  Reply
 2. Ismael, l’estem començant a introduir. Ahir la vam desenfundar i haurem de començar els entrenaments ben aviat!

  Oriol M. Efectivament, sense conèixer la imatge, és clavat a la descripció que en volia fer :) El BurpMan donaria per un altre article… a les 4 de la matinada assegut al llit esperant a fer el rotet @_@

  Reply

Deixa un comentari

%d bloggers like this: