Un zoo damunt el piano

Vadepares - Ntouzon - Natalia TouzónEll encara no sap dir-nos què hi feien damunt les tecles l’elefant, el puma, el tigre, el rinoceront i el guepard. En Miquel tot just ha fet dos anys, i amb prou feines comença a articular frases de més de tres elements.

Amb la Natalia (autora de la foto) sabem que falta poquet, i que d’aquí res, potser demà, potser d’aquí una estona ja ens sorprendrà amb una primera frase llarga, i que aleshores, –tothom ho diu–, la cosa serà un no parar. Però a casa hem decidit disfrutar aquest moment previ a la frase. Ens hem dotat d’un llenguatge provisional, intuïtiu, no sempre reeixit… i hem acabat disfrutant un joc de pistes que en algun moment ens ha semblat fabricat pel mateix Joan Brossa.

… és un moment molt bonic, aquest. No entendre en Miquel ens obliga a escoltar-lo més… i al final ens convida a redescobrir amb ell que res és mai el que sembla i que, això té una certa gràcia perquè a casa som periodistes, hi ha coses que, senzillament, no es poden explicar. Què hi feien tots aquells animals salvatges damunt el civilitzat piano de joguina? El millor d’aquesta pregunta és que no té resposta.  De moment… ;-)

4 Comments

 1. Potser és aleatori però sembla que té un bon sentit de la composició: tots els elements estan col·locats a una distància similar i tant l’elefant com el guepard tanquen la composició amb el cap orientat cap a dins: tot equilibrat (dos horitzontals i dos verticals). Per cert, jo també tinc un nen de 2 anys que xerra bastant :)

  Reply
  • jajajaj… ben vist. Estarem al cas de les seves habilitats amb la composició…

   Reply
 2. Quan ja comenceu a entendre’l bé, continueu escoltant-lo amb la mateixa il·lusió i la mateixa atenció. Ho dic per això de “No entendre en Miquel ens obliga a escoltar-lo més” ;)

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. De paternitats, un blog que va creixent | oriolllado.cat - […] 03.3.2014 | Un zoo damunt del piano. […]

Deixa un comentari

%d bloggers like this: