SuperPizza

Un nou post en dimecres on un pare convidat comparteix un text amb nosaltres. En aquest cas es tracta d’en Carles Roca-Font. Es dedica a fer que la gent tingui una bona experiència a la botiga online on treballa. L’any 2012 va néixer el seu fill Emil i la idea és que ell també tingui una bona experiència d’usuari en aquesta vida.


superpizza

Amics pares, el vincle que té un nadó amb la seva mare és més gran que, no sé, un terratrèmol de magnitud vuit o un huracà de categoria cinc. En canvi, el vincle que té un nadó amb el seu pare, durant les primeres setmanes de vida, probablement no és més fort que l’imant de Superpizza que teniu enganxat a la nevera.

I és que nosaltres ens els estimem molt i ho intentem, volem ser una part d’això tan maco també, estem allà rebent ordres estoicament, canviem coixins de lloc i totes aquestes coses però no podem competir amb la mare. Ella és la que s’ho ha currat de veritat. Amics, no és el mateix muntar un llitet d’IKEA i quatre calaixos que aguantar un embaràs i un part. Poseu-ho en una balança. Ni de conya.

Tot això, el nadó ho sap, bé, potser no en sap ben bé els detalls però sap qui val de veritat aquí, la mare.

I és per això que em va fer tantíssima il·lusió la primera vegada que el meu nen va plorar desesperadament un dia al matí quan vaig marxar a treballar. Aquell dia, vaig tancar la porta darrera meu i vaig baixar les escales amb un somriure, orgullós. Vaig ser molt feliç. Molt feliç de veure el meu fill… trist.

La primera vegada, les altres, ja no.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: