Canviar bolquers està sobrevalorat!

7753765782_2d54970464_b
Una de les principals preocupacions dels pares i mares novells, és saber de què va exactament això de canviar bolquers que tothom comenta i que sembla que acabaràs odiant. Té un component escatològic important, a alguns els hi pot fer més o menys fàstic, a d’altres mandra, etc. però al final tots hi haurem de passar.

Els primers mesos, s’incorpora a la rutina d’una forma molt natural, i ni que a vegades els hagis de canviar cada 3 hores, ho fas amb il·lusió. Els primers mesos hi ha MOLTA il·lusió!

A partir del segon mes, ja comença a cansar i a fer més mandra… “au fes-ho tu, no jo ja ho he fet abans, ara et toca a tu”, i així cada dia. Fins que un dia, un per l’altre es queda “la casa sense escombrar” i allò sembla un…

Però a partir dels 6-7 mesos, quan el fill ja porta un temps ingerint aliments sòlids, comença a canviar la textura que omple els bolquers i en molta menys mesura s’embruta la roba o s’empastifa l’entorn, ja no cal canviar-los tant sovint i com el interactua més, és un moment més entretingut que abans.

I és en aquest moment quan t’adones que canviar els bolquers està sobrevalorat; ara que comença a menjar, el què realment et portarà de corcoll és tenir el menjar a punt (i haver decidit prèviament que menjaria), recollir les restes de menjar que omplen el menjador, finestres i parets, fregar la trona i els pitets, i anar cada dos dies al super a comprar paper de cuina de eixugar l’aigua que s’esquitxa per tot arreu quan enlloc de beure es diverteix fent brrrrrrrrrrrrrrrrrr. Això si que fa mandra i no s’acaba… estàs recollint les restes de l’esmorzar que ja has de posar a bullir la carbassa i les patates, mentre escombres tota la sala.

Benvinguts a l’època del menjar i fregar.

1 Comment

  1. Per què es obligatori que mengin, no….?

    Reply

Deixa un comentari

%d bloggers like this: