Avís a navegants

Hi ha pares que neixen estressats

Promocions que no són promocions

En aquest blog trobareu de tant en tant referències a productes i serveis, tant físics com digitals, que ens semblen rellevants. Aquestes recomanacions són completament voluntàries: les hi hem posat perquè els productes o serveis, tant físics com digitals, ens han agradat a títol personal… de vegades als pares, sovint a la canalla, si hi ha sort a tots plegats.

Alguns d’aquests productes o serveis, físics o digitals, ens han vingut recomanats. De vegades per persones sense cap vinculació amb els productesoserveisfísicsodigitals, de vegades pels promotors mateixos. En cap cas, però, tenim cap tipus de lligam amb cap d’aquests promotors, productors, editorials, distribuïdors, venedors o empreses en general. Insistim: si hem comprat res, si hem anat a veure un espectacle, si ens ha agradat un web, si ens hem descarregat una apli… si hem fet el que haguem fet ha estat perquè ens ha vingut de gust.

I al revés: no perquè molta gent ens recomani moltes coses les acabem fent, o comprant, o visitant. Ens agradarà molt que ho feu, que ens recomaneu coses, tant si hi teniu relació com si no la hi teniu, però esperem que respecteu la nostra llibertat — i, especialment, la de la canalla — a fer el que ens plagui. Sense insistències.

En cas contrari, en cas que algun dia ens deixem subornar en tota la regla, ho deixarem ben exposat de manera clara i explícita en el text en qüestió. Tornem-hi per si no ha quedat clar: estem oberts a rebre recomanacions però, en cas de valoració pública, sempre serà sense patrocini. I pot ser que ens hagi agradat… o que no. Sense garanties.

Els pares de Va de Pares exposen els seus texts a títol personal i independent de coaccions i cooptacions. I el que a un pare (o a la seva descendència) li hagi agradat, pot ben ser que al pare del costat no li hagi agradat un pèl. Això vol dir a títol personal.

Dit això, som tot orelles!

Disclaimer